Tot hoever, vanaf vrachtwagen tot locatie, kan men beton storten?

Ik wil een fundering laten storten en vanaf de plek op mijn terrein waar de vrachtwagen kan komen tot de locatie in mijn tuin waar het moet komen is het ongeveer 55 meter.

Kan dat met een slang?

Weet jij het antwoord?

/2500

Met zo een ding moet dat te doen zijn:

Als je de juiste betonpompvrachtwagen inschakelt moet dat lukken: De uitschuifbare slang of cilinder gieken op betonpomp trucks zijn meestal van 17 meter (55,77 meter) tot 61 meter (200. 13 voet) lengte, wanneer deze volledig uitgebreid. Afhankelijk van de grootte van de betonpomp vrachtwagen, en dus de giek lengte, kan de giek worden gevouwen in drie tot vier delen, met inbegrip van de basis sectie.

55 meter is vrij ver. Meestal houd het bij 15 meter op. Daarna moet je overwegen om een paar sterke mannen & kruiwagens te regelen.

Met een betonpomp komt het beton waar je het hebben wil. Je moet echter de kosten van een pomp vergelijken met het kruien met de kruiwagen. Allemaal afhankelijk van hoeveel m3 beton je nodig hebt. Bij een paar kub zou ik gaan kruien.

Bij mij hebben ze een goot gebruikt, maarwel met voldoende helling Toegevoegd na 1 minuut: Zolang de helling maar voldoende is, rommelt het wel door.

geen probleem volgens de onderstaande info kun je tot 1 km Betonpompen Leverancier(s) Mesken BV Schwing Stetter Soort pomp Aanhangerpomp Telefoon 0592-459147 begin_of_the_skype_highlighting              0592-459147      end_of_the_skype_highlighting 0162-518882 Maximum capaciteit 94 m3 per minuut Plaats Smilde Raamsdonksveer Maximum transportafstand horizontaal 1000 mtr E-mail info@mesken-bv.nl info@schwing-stetter.nl Maximum transportafstand verticaal 250 mtr Website http://www.mesken-bv.nl www.schwing-stetter.nl Inwendige diameter transportleiding 125 mm Categorie Betonpompen Inhoud vultrechter 400 liter Demonstratie aanvragen Brochures toesturenm

Normaal is die afstand geen probleem . Hoe denk je dan hoe zij die grote wolkenkrabbers van cement worden voorzien ? Ik denk alleen aan de kosten van een grote pomp die het probleen kunnen gaan vormen . Vraag erna misschien valt het nog mee .

Je kunt het inderdaad met een betonpomp doen. Je hebt dan wel een vrij grote nodig. Je zou ook kunnen overwegen om met een kraan en kubel te storten. Als je dan een Spiering neemt kun je ook de 55 meter wel halen. Dan geldt natuurlijk ook dat je een behoorlijke kraan nodig hebt, wat een aardig kostenplaatje is. Je zou bij de betoncentrale kunnen informeren naar de mogelijkheden en hun vragen om het te regelen. Heb je er zelf geen zorgen meer over en zij kunnen beter inschatten wat er nodig is. Robert

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100