welke kleur rood is kitchenaid rood?

Ik wil mijn verwarming in mijn keuken rood maken, alleen wil ik het de gelijke kleur hebben als mijn kitchenaid hebben. is dat Ral kleur 3011?

ik ken zelf maar 3 kleuren rood, licht rood, donkerrood en rood. ik zie het zelf niet. ;-)

Weet jij het antwoord?

/2500

De kleur is in elk geval rood, robijnrood om precies te zijn, en dat zou ral-nummer 3003 of eventueel 3024 (briljant rood) kunnen zijn. Echter, dit is een metallic verf, en RAL-kleuren zijn volgens niet altijd identiek voor metallic lakken ,die je weer moeilijk kunt beoordelen op de computer. Daarvoor kun je vermoedelijk het beste naar een echte winkel. Als je echter zoekt op metallic rood, zijn er verschillende lakken te krijgen, al dan niet voorzien van RAL-nummer. Let er wel op dat je voor een radiator wel lak moet hebben die tegen de warmte kan, dus dat zal de keus wel beperken.

Je zou het eens kunnen proberen met de color app. Hiermee scan je de mixer en dan wordt de dichtbijzijnde kleur gezocht. Er bestaan namelijk meer kleuren dan ralkleuren. Je kan dan bij een verfwinkel bij je in de buurt de kleur nog ff bekijken om te zien of hij het inderdaad is. Of een klein blikje verf (250 ml) laten mengen in de keur.

Bronnen:
http://www.verfwebwinkel.nl/kleurenwaaiers...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100