Ik wil onze hydrojets en bubbels in het bad niet meer gebruiken, is er een manier om het systeem er uit te halen en de gaten dicht te maken?

Het rooster van de afzuiging is kapot en omdat het al 12 jaar oud is niet meer te vervangen. Nu komt er dus haar en ander vuil in waardoor het systeem steeds slechter werkt. Vandaar dat we het systeem er uit willen halen. Maar kan dit wel? Of moet je er dan een ander bad in zetten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hoe gevaarlijk (kostbaar) is een lekkage op die plek? Bij begane grond met kruipruimte eronder zou ik wel iets durven te proberen. Op een verdieping of bij een appartement niet. Als er een inspectieluik is om onder het bad te kijken kan je ook wel iets proberen. Dit kan je eenvoudig maken: tegel eruit en rooster of deurtje o.i.d. Ik denk dat je de jets er niet uitkrijgt zonder het bad eruit te halen. Als je zover bent is veel mogelijk, een nieuw bad zal fijner (al die gaten zijn dan echt weg) en veel minder moeite zijn. opties: -RVS of kunststof plaatje ervoor (en erachter?) kitten. (met goeie lijm-kit voor badkamer) -De jets eruit halen en iets in de jets maken en terugzetten. -gaten volledig wegwerken. zie bron, hoe het werkt bij kleine beschadigingen. Bij grote gaten zal je er eerst iets achter maken, opvullen, enzovoorts. ps. Ik denk dat het best mogelijk is het rooster te maken. Heb je er een foto van?

Bronnen:
https://www.youtube.com/watch?v=zYwx2Hfu3JE

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100