Waar koop ik een diep werkblad voor een bureau?

Ik wil graag zelf een bureau maken. Bij de lokale bouwmarkt zijn er veel werkbladen, maar de maximale breedte is van elk blad maar 60, sommigen 70 centimeter. Ik wil mijn bureau graag 90/100cm diep. Waar kan ik een mooi werkblad kopen dat een meter of 2 lang en 90/100cm diep is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij de betere bouwmaterialenhandel. Standaardmaat voor multiplex platen is 120 x 240 cm. Als je dan berken multiplex neemt, dat heeft een mooie gladde structuur en is eventueel gemakkelijk te schuren en schilderen.

Ik heb bureaus gemaakt van vlakke stompe deuren. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen van blanco tot gefineerd. Werkt fantastisch: heeft meteen de goede maat, zakt niet door, trekt niet krom, meteen gebruiksklaar. Je kunt er 4 losse poten onder schroeven en losse (rol)kastjes er onder schuiven, maar je kunt ook ladenkastjes kopen en de deur daar op leggen. Daar laatste heb ik gedaan, is in no time klaar. Zo'n deur is 4 cm dik, dat ziet er al aardig uit, maar je kunt er ook nog houten planken rondom tegen schroeven als je een bredere rand wilt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100