kan je ergens kartonnen platen kopen?

Ik knutsel vaak gebouwtjes en dingetjes voor in mijn caviakooi en gebruik daar kartonnen dozen voor maar ik vroeg mij af of je ook ergens kartonnen platen kan kopen? Bijvoorbeeld van 1 bij 1 meter. Ik kan niks vinden op internet. Het liefst gewoon een winkel waar je langs kunt gaan, niks met bestellen en zo.
Als ik zoden gebruik zijn ze soms tw klein of zitten die vouwnaden in de weg.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Karton zoals wordt gebruikt in dozen is te koop als golfkarton. Dit kun je zowel als rollen als losse platen kopen. Even zoeken op internet op "golfkarton platen winkel" levert je zo een aantal webshops op die ook aan particulieren leveren. Als je gewoon karton wil dan kun je ook bij hobbywinkels (zoals bv Pipoos) terecht. Tot slot is ook Marktplaats altijd een goede bron om karton te vinden.

Bronnen:
http://www.gerstaecker.nl/shop/producten/s...
http://www.marktplaats.nl/z/doe-het-zelf-e...
https://www.pipooswebstore.com/categorie.a...

Ga eens langs bij hobbywinkels, daar kun je vaak rollen karton kopen die je dan zelf op maat kunt snijden. En misschien kun je bij een drukkerij rollen of stukken karton kopen of krijgen. Ik heb zelf weleens restjes dun karton van een drukkerij, dat is afsnijdsel voor hun. Misschien hebben ze ook weleens grote stukken over.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100