Hoe kan ik een zelfgemaakte rookmachine maken?

Ik wil graag een rookmachine maken op water basis. Zat filmpjes te vinden maar, ik heb geen strijkijzer meer liggen.
Heeft iemand buiten een kookplaat en een strijkijzer nog een soort elektronica dat water kan verdampen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niet doen dan word het stoom en gaan er mensen zich verbranden. Rook machine vloeistof is wel op waterbasis maar voor de rest anders

De grillplaat van je tosti-ijzer, of je krul of stijltang. Toegevoegd na 9 minuten: Met de grillplaat van je tosti-ijzer bedoel ik dit model: www.scheerenfoppen.nl/nl/.../tafelgrill/princess/112310...grill/p2566... Toegevoegd na 44 minuten: Nog 1 poging: www.beslist.nl/contactgrills Toegevoegd na 46 minuten: Lukt dus ook niet, dan maar een betere omschrijving, ik bedoel een contactgrill of tafelgrill.

Het element van een oude waterkoker.

De temperatuur in een rookmachine is zo rond de 300 graden C als je daar water in spuit kan het een explosief geheel worden en de stoom die er uitkomt is zo heet dat je een contact met de stoom je levenlang niet vergeet. Het wordt een levensgevaarlijk apparaat werkt nauwelijks je krijgt natte voeten en hete stoom gaat boven in hangen dus je creëert een soort motregen. Investeer in orginele vloeistof en je kunt met een ijzeren bus geisoleerd met glaswol een inspuit nozzle en een gatje waar de rook uitkan en drie ouwe grote soldeerbouten waarmee je de bus verwarmt een leuke zelfgemaakte rookmachine maken. voor het inspuiten gebruik ik altijd een pompje van een senseo die je op internet kunt kopen voor weinig. succes joh.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100