Hoe verwijder je verf (hoogglanslak 2SU) van een houten parketvloer?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zit niks anders op dan je vloer te schuren ,kan echt niet anders.Je kan bij de dhz een schuurmachine huren ,of een perket bedrijf in schakelen,maar goedkoper doe je het natuurlijk zelf. Suc6 met de(grote) klus. Toegevoegd na 2 uur: bij ons was het in 1 dag gepiept,koste een paar euries maar we hebben weer een prachtige vloer.Onze kamer was 50 vierkante meter.En de vloer is weer als nieuw.

schuren, schuren en schuren langs de randen van de vlek niet te hard schuren, ik zou het trouwens met de hand doen, vraag advies aan een vakman over het schuurpapier en kijk uit dat je niet te veel weghaalt! succes !

Dat word inderdaad een hele klus,ik denk dat je het nooit helemaal kaal krijgt geschuurd ivm verf die in de houtnerf blijft zitten. Misschien is het wat om de vloer in een andere kleur te schilderen? Dit scheelt een hoop tijd en gedoe.

Een 2SU lak is best te verwijderen met afbijtmiddel.Hier is het ene produkt het andere niet.Organisch of anorganisch.Ga naar de vakman, en niet naar zo een superdinges, waar men maar soms een geijkte uitleg krijgt.Deze karwei hoeft niet smerig te zijn, als je oplet, en niet te vlug wil werken.Er komt meestal neutraliseren bij van het produkt residu, dus is het zéér nuttig de voorschriften op te volgen.Persoonlijke beschermingsmiddelen (PMB'S) zeker gebruiken met dit soort produkten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100