Welke lijm is het best voor het lijmen van een vinyl vloerbedekking op een zachtboard ondervloer? Het gaat om de randen rondom.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt dit met verschillende soorten doen, met kit, lijm en dubbelzijdig tape, ik zou kiezen voor de tape, omdat je dan direct over je vloer kan lopen. Lees deze link ook even: www.kwantum.nl › Klantenservice › Alles over vloerbedekking

Daarvoor kan u beter een dubbelzijdige linnen kleefband gebruiken omdat achteraf makkelijker kan losgemaakt worden en toch zeer geschikt is voor die toepassing. Een extra voordeel is dat die maar 1/4 mm dik is. U kleeft in de beginne best één lange en één korte zijde totdat de vinyl uitgelopen is, na een tijdje kan u ook de resterende zijden kleven. Niet duur en zowat overal verkrijgbaar.

Bronnen:
http://www.unimarkoffice.nl/index.php?opti...

Niet doen! Vinyl op een zachtboard ondervloer kan niets hebben! Op hardboard zou ik kiezen voor dun tape. Op zachtboard (misschien bedoel je zo'n groene ondervloer) nooit doen! Eén keer op een stoel gaan zitten en je hebt deuken die je niet meer weg krijgt of het vinyl scheurt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100