weet iemand een site voor goedkope (replica) festool accu's?

Ik heb een accuboor van festool type: TDK 12 CE-NC 45 plus. en dan nog een vraagje, ik heb al even rond zitten kijken en ik vroeg me telkens af wat het verschil tussen Ni-Cd en Ni-Mh is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij Battrex in Delft hebben ze heel veel, je zou het daar kunnen proberen: http://www.battrex.nl/ Het verschil tussen Nikkel Cadmium en Nikkel Metaalhybride -batterijen is dat de eersten geheel ontladen moeten zijn bij het opladen. http://www.onemorething.nl/community/topic/nimh-oplaadbare-batterijen-opladen-met-nicd-opladersolved Overigens zou ik op Marktplaats gaan zoeken voor Festool batterijen. Een Rolls Royce rijdt ook niet op wielen van een kinderwagen.

http://www.accu-company.nl/64-festool-accu

Een NI-Cd batterij heeft wat men noemt een elektrisch geheugen waardoor die op vrij korte tijd veel van zijn vermogen verliest als u die niet volledig ontlaad alvorens op te laden. Ni-Mh batterijen kan men ten alle tijde terug opladen ongeacht het ontladingniveau. Uit voorgaande antwoorden zie ik dat u al genoeg adressen heeft om batterijen aan te kopen. Persoonlijk zou ik een originele kopen bij het merk zelf.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100