een ijzeren brommer frame hoe schuren jullie op moeilijke plekken?

ik wil dus me brommer frame een ander kleurtje geven,
Maar hoe schuur ik de moeilijke plekken GOED.
want sommige lassen zijn verroest maar die krijg ik niet schoon met een schuur papiertje,

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik doe dat altijd met een grove staalborstel. Je hebt verschillende grotes, van tandenborstel tot harenborstelformaat. Je hebt ook flexibele waarmee je in wat hoekjes kan komen. http://gereedschap.twenga.nl/staalborstel.html#hx=1&s=5&c=20e57&page=1 Je kan je frame natuurlijk ook laten zandstralen, maar dat kost bakken vol geld en dat is het in verhouding met een brommer (tomos neem ik aan) niet waard.

Met een staalborstel die je op een boormachine kan zetten, pas op want het kan erg snel gaan en dáárdoor teveel wegschuren.

stalen borsteltje op een dremel kan ! ikzelf doe dat in een tent met een kleine zandstraler op luchtcompressor.Zandstraler kost niet veel bij brico en gewoon wit zand goed laten drogen

Ik zou voor een Dremel gaan, te gebruiken voor 1001 dingen en tegenwoordig kosten ze ook niet meer zoveel, goed gereedschap is hethalve werk toch?

Voor niet al te grove roestplekken kan je ook staalwol gebruiken,diverse grofte verkrijgbaar! Van proberen is het gekomen,proberen dus! Succes

wil je het goed doen moet je zandstralen om de roest echt te verwijderen ,dan in de primer,waterproof schuren met korrel 1000of 1200.daarna spuiten.dan doe je het echt goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100