zit er aan te denken om een afkortzaag te kopen. zijn deze makkelijk in gebruik?

een afkortzaag die ik kan gebruiken om af te korten,maar ook te gebruiken als zaagtafel (een 2 in 1) deze zijn wel in de handel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je dat huis uit je avatar gekocht hebt, dan ga je hem zeker veel gebruiken. ;-) Ik heb er een afkortzaag en ik trek hem alleen uit de kast als ik heel veel stukjes moet afkorten. Tegen de tijd dat ik hem heb staan kan ik met de hand of met een decoupeerzaag al redelijk wat stukken zagen. Een zaagtafel heb ik niet, wel een invalzaag (cirkelzaag) met geleiderail, daar kan je meer mee. Als je groot plaatmateriaal moet zagen kan je dat (meestal gratis) laten doen bij de bouwmarkt of houthandel waar je de platen koopt. Groot platen op een kleine zaagtafel is niet handig. Als je hem koopt omdat je het handig lijkt, dan raad ik het af, je zal hem minder gebruiken dan je denkt, natuurlijk is dit afhankelijk van je andere gereedschap. Weet je precies waarvoor je hem gaat gebruiken, dan kan het handig zijn. (vertel dan ff waarvoor)

Ik heb zo een zaag altijd opgesteld staan op een vaste plaats dus altijd gebruiksklaar,Alleen heb ik er 4 zwenkwieltjes (wel met rem) onder gemonteerd.Met een eenvoudige handeling is het een tafel cirkelzaag Gekocht bij de Gamma +/- € 135

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100