hoe krijg ik 5mm van mijn zandcement dekvloer af?

Gisteren heb ik met mijn mini-kango een paar vierkante meter tegelvloer uitgebroken, om een inloop mat te leggen. Hierbij heb ik 12mm ruimte gewonnen. Ik heb echter 17mm nodig. Hoe kan ik het beste de overige 5mm kwijt raken? Dit is in de zandcement dekvloer. Ik geef er de voorkeur aan om dit te doen zonder apparatuur te moeten huren, want er zit geen verhuur in de buurt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je hakken met beitel en dan egaliseren maar je kan ook schuren dit duurt langer. Je hebt ook beton vrees, is net een schuurmachine maar dan vreest ie beton/dekvloer weg.

..zonder apparatuur te huren, ahum; welke heb je?? Natuurlijk is met je mini kangoo en een goede, scherpe beitel er in een klein wondertje te verrichten...evt een paar plekke een gaatje boren precies zo dat het de dikte aangeeft; in het gaatje inkt of verf zodat je die terug vindt. Evt kun je ook met een diamant zaag(ja zo een van een set uit de 5 euro bak) een (stel) gleuven op diepte maken. Eerst het beton natmaken verminderd stuiven. Masker dragen! Gewoon effe doorzetten!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100