Vloer van (enige) toilet egaliseren waar je 24 uur niet op mag lopen. Hoe dit op te lossen?

Nu de wandtegels aan de muur zitten (zie andere vraag) is duidelijk te zien dat de vloer van het toilet ook ge-egaliseerd moet worden voordat de vloer gelegd kan worden. Probleem is dat je daar dan 24 uur niet op mag lopen/staan, en het is ons enige toilet.

Hoe kunnen we dit oplossen? We hebben geen uitstekende delen waar je evt een plank op kan leggen waar je zolang even op kan staan.

Toegevoegd na 48 seconden:
En nee, we willen niet naar de buren...

Toegevoegd na 1 uur:
...en ook niet op een Dixie, sorry. Ik zeg niet dat die niet goed zijn, maar is een persoonlijke mening...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In de aansluiting naar de muur/muren wat gaten in de vloer boren waarin d.m.v. pluggen tijdelijk dragertjes kunnen worden gemonteerd. Kunnen er later weer uitgehaald worden waarna de afwerkvoeg e.e.a. onzichtbaar maakt.

Als je niet naar de buren kunt/wilt, dan zit er niets anders op dan een emmer gebruiken. :-s Of... een chemisch toilet(je) voor in de caravan/tent. Die zijn los te koop. Maar dat is wel een dure oplossing, voor slechts 1 dag. Toegevoegd na 1 minuut: D.w.z. voor de grote boodschap. Een plas kun je best een keer in de douche/bad doen. Goed wegspoelen, dat natuurlijk wel.

Vantevoren ff de grote boodschap doen en je kunt ook de douche gebruiken om te plassen. En als je toch tussendoor wat meer moet doen. Heel veel winkels en cafes hebben ook een wc.

Ander sneldrogend egaliseermiddel gebruiken dat in 1,5 - 3 uur beloopbaar is: dit is er een van velen: http://www.utopis.net/forbo_eurocol/utopis.asp?prod=991s&rubr=01&lang=nl&resize=0&grp=7 Toegevoegd na 17 minuten: Als je een "mechanische oplossing" wil, uitgaande van een standaard toilet (1 bij 1,2 m): 2 drietjes van ca 50 cm met 2 schroeven elk, in de deurpost schroeven, ca 15 cm boven de vloer. Eventueel aan uiteinde 2 "voetjes" bevestigen (flinke houtdraadbout). Die "voetjes" zijn zo klein dat ze niet nadelig werken voor het betegelen (tegel valt er gewoon overheen). Daarna een plaatje multiplex van 50 cm x breedte toilet. Uiteraard NADAT je de vloer hebt ge-egaliseerd. Geschatte kosten: onder de 10,00 euro. Goedkoper dan een chemisch toilet bestellen.

Heb ik ook ooit meegemaakt.... Heb onze groenbak tot zithoogte ingegraven in de achtertuin. Wat stro ingooien tegen het plakken op de bodem, zeiltje overspannen zodat u droog zit en klaar!

Dan word het denk ik: -Chemisch toilet -een emmer -als er een winkel / restaurant daar heen gaan -tog naar de buurman

Een stevige emmer, lijkt me voor plassen niet zo'n probleem. Kun je zo omspoelen. Voor de grote boodschap zou je een plastic zak in de emmer kunnen doen, die je dan daarna in de vuilnisbak gooit. Of misschien kun je het nog net wel in de toiletpot gooien als je lange armen hebt. Is natuurlijk wel uitkijken geblazen met een nog niet droge vloer;-) Je zou ook naar een watersport/campingwinkel kunnen gaan om van die droogtoiletzakken te kopen, die je ook in een grote emmer kunt doen. Daar zitten een soort gelkorrels die het vocht opnemen. (feitelijk net zoiets als de plaszakken in de Sprinters van de NS). Zie http://www.droogtoilet.nl/droogtoilet_camping_2.htm . Die kun je zonder probleem na gebruik in de vuilnisbak doen. 't Is gewoon even kamperen in eigen huis:-)

Na het egaliseren een lang weekend plannen of op familiebezoek gaat. Hebben wij ook gedaan.

Huur een mobiele Dixi toilet, kost je ongeveer 25 euro voor een hele week.

Bronnen:
www.dixi.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100