Goede websites voor fotokalenders?

Weten jullie een goede website waar je een kalender met eigen foto's kunt bestellen? Ik wil een kalender op minimaal A3-formaat die er echt professioneel uitziet, met een witte dagindeling op een zwarte achtergrond.
Alvast bedankt. :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb goede ervaringen met grote kalenders van Printing-1. Daar kun je fotokalenders zowel op mat papier als op glanzend papier bestellen, en je kunt zelf de kleur van de pagina's en van de dagindeling kiezen. Levering duurt ongeveer een week.

http://www.fotofabriek.nl/jaarkalender-xl/ hier misschien? Je kan met Microsoft word ook zelf kalenders maken maar dan moet je een a3 printer hebben

Er zijn drie manieren om een eigen fotokalender te maken. Zelf inplakken is ouderwets. Software downloaden, de kalender samenstellen en thuis afdrukken is snel, maar lukt lang niet altijd even goed. Het ziet er veel professioneler uit als je het via een ontwikkelcentrale doet. Bij goede aanbieders kost het ongeveer een week om een fotokalender te maken. Hier vind je een vergelijking van een paar aanbieders.

www.hema.nl kan je fotoboeken maar ook kalenders (duhh)

Afbeeldingen met diepe of donkere kleuren, of met een zwarte achtergrond, werken het beste op fotopapier. Dat is bijvoorbeeld verkrijgbaar bij FotoInsight. Bij belichting op fotopapier zonder rasters krijg je optimale kleuren en haarscherpe details.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100