Ons terrasje van het appartement is bedekt met roofing en daarop is banqurai gemonteerd. Waarmee kan ik de roofing insmeren tegen regen?

De roofing van het terrasje v ons appartement wil ik insmeren met een waterresistant, waterwerend produkt. Welk produkt dat in een doe-het-zelfhandel in België verkrijgbaar is , komt daarvoor in aanmerking?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Naar aanleiding van je berichtje: De drie meest logische opties: Een metaal. (waarschijnlijk niet) Een kunststof. Wordt steeds meer gebruikt, kan je weinig mee doen. Schuren en gaten zijn meestal duidelijk te zien en makkelijk te maken. (met speciaal tape) Dakleer, ofwel teer- en bitumenhoudende dakbedekking. Dat ligt er waarschijnlijk op. Daar is ook preventief iets mee te doen. Aquaplan heeft daar spul voor. (in Nederland overal te krijgen) Maar het merk maakt niet zoveel uit. Je hebt twee opties: een laagje vloeibaar teerachtig spul, 'http://www.aquaplan.com/Folder%20BE_NDL http://www.aquaplan.com/TF_Dak-Renovatie.pdf/05&06_Waterdichting-daken.htm of een coating, zoiets: http://www.aquablocker.nl/toepassingen.htm Misschien is het beter om niks te doen en je geld te bewaren voor een nieuwe toplaag. Als het er nu goed uitziet is insmeren niet nodig, als het er slecht uitziet, dan is het insmeren alleen maar het uitstellen van een nieuwe toplaag. Al het geld wat je er dan opsmeert is zonde.

Bronnen:
http://www.aquaplan.com/Folder%20BE_NDL

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100