ik heb vorig jaar mijn kamer geschilderd maar nu zitten op de muur nog allemaal witte puntjes van de vorige verf, hoe kan je dit het beste weghalen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het goed is kan je nog met Terpentine weg halen.

Met terpetine

Je kunt de puntjes misschien met een penseel wegtippen. Niet strelen, maar tippen. Ik zou t wel eerst op een uit t zicht stukje proberen, want als je t al n jaar geleden hebt gedaan is er een grote kans dat he kleurverscgil krijgt. Vooral níet (!!!) met terpetine gaan klooien!!!!

Aangenomen dat je het schilderwerk op de muren bedoeld, dus de watergedragen muurverf (Latex). De puntjes die je bedoeld zijn dan waarschijnlijk van de structuur die in het stucwerk zit. Dat betekent dat je waarschijnlijk niet de juiste verfroller hebt gebruikt, of dat je muurverf te weinig dekkend (waterig) was. Dus de puntjes even aantippen met dezelfde verf (als het maar weinig zijn) en anders: gewoon nog een keer schilderen met goede kwaliteit verfroller en muurverf. Evt kun je de meest "uitstekende" puntjes eerst wat wegschuren met schuurpapier. Muurverf overigens niet te lijf gaan met terpentine om te verwijderen (maar met warm water).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100