Waar vind ik dit soort papier?

Ik ben opzoek naar papier zoals het voorbeeld. Zonder tekst maar wel met de rand en verkleuring van het papier. Perkamentachtige look. Ik zou het briefpapier graag uit willen printen en dan als printpapier gebruiken. Ik wil graag kruidenthee recepten enzo bundelen en vind dit een leuke look daarvoor. Ik keek ook al bij kleurplaten sites maar vond niet de juiste. Ook diplomamaker heeft niet wat ik zoek.
Ik weet dat je ook met thee dit bruine effect krijgt, maar toch zou ik het liever kant en klaar willen kunnen uitprinten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien heb je hier iets aan: http://msauer.mvps.org/images/burnt.PNG Gebruik dit als achtergrond. Je kunt de layout verder zelf maken. Toegevoegd na 4 minuten: Je kunt een Word-document trouwens ook een perkament-achtergrond geven. Pagina-indeling - Paginakleur - Opvuleffecten - Bitmappatroon.

Ze verkopen het bij ons gewoon bij de kantoorboekhandel. Zowel in de kleur die je hier hebt als in wit en groen. Marmer-papier heet het geloof ik.

Misschien kan je het bij pipos kant en klaar kopen. Ik heb het daar wel een paar keer zien liggen!

Hier zou je het kunnen proberen deze winkel heeft heel veel. http://www.harolds.nl/

Bronnen:
http://www.harolds.nl/

Zoek via google naar "perkament" (afbeeldingen) en je krijgt een heleboel keuze mogelijkheden. Daar zit vast wel een goeie tussen.

Bronnen:
http://www.google.nl/search?q=perkament&rl...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100