Kun je voegen verven?

De persoon die in mijn washok de tegels heeft gelegd heeft een witte voeg bij mijn antraciete tegels gedaan. Erg lelijk vind ik persoonlijk en niet schoon te houden.
Aangezien het natuurlijk erg veel werk is om het opnieuw te voegen vroeg ik me af of je de voegen ook grijs kunt verfen.
Zo ja is daar dan speciale verf voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Yep. HG heeft speciale voegenverf te koop. Je kunt het krijgen bij doe-het-zelf-zaken.

Alabastine heeft ook een voegenverf in de handel. Heel gebruiksvriendelijk. Zie bijgevoegde link voor hun 'voegenfris'en eventueeel bekijken van het instructiefilmpje.

Bronnen:
http://www.alabastine.nl/voegenfris_wit_en...

Gewoon opnieuw "inwassen" met de gewenste kleur! Spons in de dunne cement dan de voegen goed inwassen laten drogen en oppoetsen eventueel met kranten, en je hebt een grijze kleur die goed in de voeg trekt! Dit is echt niet zoveel werk en kost bijna niets. Verf gaat toch een keer loslaten/bladeren vooral als het washok al eens nat is geweest door damp o.i.d. Succes Pieter

Ja, dat kan zeker. Tegenwoordig heb je voegenstift oftewel voegenverf op de markt. Even snel op Google gezocht en die van Tulipaint die op voegenstift.nl verkocht wordt heeft meeste lovende reviews. Succes nog!

Bronnen:
https://www.voegenstift.nl/tulipaint-voege...
https://www.voegenstift.nl/tulipaint-voege...
https://www.voegenstift.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100