kun je met behanglijm cd's op de muur plakken?

blijft de lijm aan de cd's plakken? of is dat echt alleen voor behang/papier.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat gaat wel, maar ik zou het met fotolijm/rubbercement doen. Het kleeft goed voor lichte dingen als cd's, en je wrijft het gemakkelijk weer vanaf, en je cd' zijn dan ook nog gewoon te gebruiken.

Denk dat je dat beter met seconde lijm kan doen

Ik denk dat dat niet blijft zitten. Ik raad je aan om buddies te gebruiken. Dan kun je ze ook weer weghalen zonder schade of lijmresten!

Bronnen:
http://www.prittworld.com/be-d/producten/b...

hallo, het gaat perfect, alleen het duurt wat langer voordat het opgedroogd is! maar plakt perfect, skaters doen het vaak ook in hun haar! succes, met plakken!

Ik zou de plak kant van de cd een beetje ruw schuren en dan met secondelijm of montage kit op de muur plakken.

Het lijkt mij niet handig. Behangsellijm bevat veel te veel water. Dus gaan die CD's glijden en duurt het heel erg lang voordat het allemaal strak op z'n plaats zit. Ik heb CD's aan elkaar geplakt met hobbylijm van Tesa, die niet op waterbasis is en vrij snel droog. Je hebt dan per cd maar een druppel nodig. Ik gebruik het ook om de mozaieken. Verkopen ze o.a.bij de Blokker ook. Het gaat ook wel met houtlijm of witte knutsellijm die je overal kan kopen.

Mogelijk, is te proberen. Ruw hoe dan ook eerst de achterzijde van de CD op met schuurpapier. In oorsprong is de CD waarschijnlijk te glad. Naar mijn idee kan je dan het best eerst de achterzijde inlijmen, dit laten drogen en vervolgens nogmaals inlijmen en plakken. Eventueel met een speld vastzetten totdat de lijm gedroogd is. Makkelijker is het mogelijk om dit met acrylaatkit te doen. Ook nu uitproberen en eventueel -gedurende de droging- fixeren met een speld om zakken/glijden te voorkomen. Breng de CD's bij acrylaatkit met een licht draaiende beweging aan zodat de kit zich goed verdeelt en zich in de geschuurde krassen vastzet.

Ik zou het het contactlijm doen. Bijvoorbeeld VELPON of bisontix. 2 kanten insmeren, even (10 min) laten drogen en vastplakken. Zit direct vast.

Je kunt ook tweezijdig plakkend tape gebruiken. Vier centimeter voldoet voor het gewicht van een CD.

Dat gaat altijd, maar ik kan je niet garanderen hoelang ze gaan blijven hangen...:o) Toegevoegd na 1 minuut: je hebt me op een idee gebracht, k'ga da eens proberen....

Gebruik een heel klein beetje montagekit,even aandrukken en klaar. succes

Wat is de ondergrond van de muur? Beton of behang? Ik zou houtlijm eens proberen of van die kneed gum waar je ook posters mee kunt ophangen, zodat je het er eventueel makkelijk van af zou kunnen halen.

Dit gaat uitstekend. Als je maar de hele schijf in smeert met een dikke laag. Het moet echt pappen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100