Wat voor etiketten kun je op plastic emmers plakken, die goed blijven zitten als de emmers buiten staan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je hebt stickers/etiketten in allerlei vormen; vuurbestendig, en zelfs zuurbestendig. En zo ook, watervaste etiketten. Je kunt ze praktisch overal wel bestellen. Je kan ze eventuel zelf beschrijven met een watervaste stift, maar ook laten drukken. Dat zal voor een paar emmers waarschijnlijk wat overdreven zijn, maar het kan in elk geval. http://www.uweigenetiket.nl/toepassingen_etiketten.htm http://www.practiquettepro.nl/watervaste-etiketten.htm

Ik denk dat je het beste gewone etiketten kunt gebruiken die je vervolgens beplakt met doorzichtig tape. Eventueel kun je ook watervaste stift (Edding bijv.) gebruiken op de emmer zelf maar dat krijg je dan niet meer van de emmer af.

Het is vooral het papier dat loslaat als het nat wordt. Je zou kunnen zoeken naar kunststof etiketten, die vallen niet uit elkaar als eht nat wordt. Maar lang niet alle etiketten zullen van die emmers afvallen. Ik zou het gewoon eens proberen.

Bronnen:
www.avery.com

Ik zou een etiket/sticker op vinylbasis nemen. Deze zijn veelal permanent hechtend en lossen niet op in water. Je moet wel een watervaste stift gebruiken om er op te schrijven, anders veeg je de tekst er zo af.

als je de labels van een brother label machine pakt (p-touch) die kunnen tegen water en licht chemicalien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100