Hoe groot is een verhuisdoos?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat ligt aan de verhuisdoos. Die zijn verschillend. De standaard maat voor een verhuisdoos is 48x32x33 cm. Toegevoegd na 1 minuut: Verschillen zijn vooral de belasting (van 30 - 50 kg) en de manier waarop je ze moet vouwen. Ze kunnen prijzig zijn en met goede kwaliteit kan je er meerdere keren mee doen.

ik denk dat er verschillende zijn... voor boeken en voor universeel gebruik. in de link onder staat een Universeel verhuisdoos. Dit is de tekst van de site Verhuisdoos Karton. Afmetingen zijn aangegeven in gemonteerde en gebruiksklare vorm. Lengte x breedte x hoogte : 480 x 320 x 360 mm

er zijn twee gangbare maten in verhuisdozen; 50 x 38 x 33 cm, draagkracht 50 kg 48 x 32 x 35 cm , draagkracht 35 kg de tweede wordt veelal voor boeken gebruikt. vouw de dozen voor gebruik, gebruik van tape is normaliter niet nodig, tenzij je de bodem extra wilt beschermen tegen doorzakken. beide dozen zijn meerdere malen te gebruiken, na gebruik terug uitvouwen en je bergt za gemakkelijk op. en dan zijn er nog de speciale verhuisdozen voor kleding en zwaardere spullen zoals tv e.d.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100