Ik heb een muur waar ik geen spijkers of schroeven kan gebruiken,er zit glas achter. Ik wil graag iets aan die muur ophangen

Hoe ga ik dat doen?
wie heeft er tips

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je een dun wandje gipsplaat voor het glas hebt zitten, kun je ook betonhaakjes gebruiken. Dat zijn plastic haakjes met 3 mini-spijkertjes er in, die je zachtjes in de muur kunt tikken. Ze zitten heel stevig. Alleen geschikt voor lichte dingen natuurlijk.

Montage kit gebruiken. Stap gewoon eens de doe het zelf zaak binnen,en laat je daar informeren.

Hier een Duits TV-spotje:

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=LFzfhB5ebYs

Langs de muur aan het plafond een rails ophangen, da kun je aan de runners met nylon snoer (visdraad) schilderijen en fotos ophangen op gewenste hoogte en plaats.

een rail langs het plafond aanbrengen daaraan rollers bevestigen met draad . Wordt gebruikt bij schilderijen.

http://solutions.3mnederland.nl/wps/portal/3M/nl_NL/Kijk3M/home/look3M/innovatieve_oplossingen/?PC_7_RJH9U5230O11702TF2E7I934U1_assetId=1180613135220 Dit is al één tip. Met van die strips En dit is aan het plafond http://product.stas.nl/plafondsystemen/toepasbare-accessoires.html Je hebt van die strips, clickrails, die bovenin zitten waaraan je dan met een soort nylondraad lijsten en schilderijen en zo kan ophangen. Speciaal om niet te beschadigen. http://www.wonen.nl/index.php?mode=product&id=189115 Misschien is een van deze tips geschikt voor jouw situatie?

hoi jolijn, natuurlijk plakken, langs draad vanaf plafond, voorzetwand, het is allemaal gezegd en het kan ook allemaal. maar hoe ZWAAR is het op te hangen voorwerp? Kan het wel vanaf het plafond? Is de muur wel geschikt voor een plakhaakje? Je plakt aan de oppervlakte dus op behang of slecht hechtende verf. Alles hangt af van het voorwerp dat je wenst op te hangen. Steekt het ver uit de muur naar voren? dan heb je rekening te houden met de momentwerking, is het zwaar, dan moet je rekening houden met schuifkrachten. dus ik kan niets zeggen over de mogelijkheden. groeten, Dré

een muur van glas noemd men in brabant ruit . misschien een zuignap.

Dit komt vaker voor. Een gaatje boren in het plafond plug haakje erin naarmate het gewicht wat je op moet hangen, met een bijna onzichtbaar (visserssnoer)ophangen. Dit word veel toegepast in kantoorpanden, met cisteemwanden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100