Krijg ik garantie op een 2de hands telefoon zonder aankoopbon of factuur?

Hallo iedereen,

Ik overweeg om een Xperia S te kopen voor 200 euro via marktplaats. Wat heel verleidelijk is aangezien hij in de winkel 400 kost. Maar de vraag is krijg ik wel garantie als er bijv. iets stuk gaat? Want de verkoper heeft geen factuur/bon vervalt mijn garantie dan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zonder bewijs van aankoop is de kans nihil. Je begrijpt vast wel waarom, vandaar jouw vraag. Ik zeg dus niet dat het onmogelijk is

Als je een product koopt heb je daar meestal 2 jaar fabriek garantie. Zo ver ik weet heb je hier niet altijd een bewijs voor nodig. Logitech zal niet vragen naar garantie bewijs die zal dit zien aan de product nummers Ook is dit vaak zo met laptops. Heb namelijk al een paar keer een laptop op gestuurd zonder aankoop bewijs. Wat ze wel vroegen was S/N en paar andere bepaalde nummers zo kunnen ze meestal wel zien of je nog garantie hebt.

Als je iets op Marktplaats koopt, "" tweedehands"" voor een belachelijk lage prijs, en zonder aankoopbon, kan het zo maar zijn dat het ding "" van de vrachtwagen is gevallen"" oftewel van diefstal afkomstig. Dat weet jij dan niet, maar je kunt wel beschuldigd worden van heling. En naar welke winkel zou je moeten, voor je eventuele garantie? Trouwens, hij staat op Studentmobiel al voor 235 euro, dus ik zou het risico niet nemen. Sony Xperia S i.c.m. hollandsnieuwe SIM Only 1 jaar https://www.studentmobiel.nl/shop/abonnement_met_toestel/nieuw/275/hollandsnieuwe-sim-only-1-jaar/8716/sony-xperia-s?gsm_bundle_id=1651&product_version_id=1035&extras%5B2%5D=149&internet=149&gclid=CMezlY6G-LQCFXDLtAodPHgAAg Klik hier om naar de Service & Garantie website van Sony te gaan http://www.sony.nl/article/sony-garantie Vraag aan de verkoper het modelnummer, serienummer etc. en typ dat in op de Sony website.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100