Hoe lang heb je garantie op een ipod bij de mediamarkt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou zeggen: ga naar de mediamarkt en vraag het! Als je al een iPod hebt, moet je even op je bon kijken. Bewaar de bon goed, anders heb je geen garantie meer!

De wettelijke garantieperiode is gesteld op 6 maanden. Gaat een product binnen die termijn kapot, dan rijst het ‘wettelijk vermoeden’ dat het defect bij aankoop al aanwezig was. U heeft dan recht op; * kosteloos herstel * een nieuw product En wanneer herstel niet binnen een redelijke termijn kan plaatsvinden en omruil niet mogelijk is; * de koopovereenkomst te ontbinden Toegevoegd na 9 minuten: De fabrikant, groothandel of importeur geeft vaak zogenaamde fabrieksgarantie. De termijn van een fabrieksgarantie kan per fabrikant verschillen (meestal een of twee jaar, soms zelfs levenslang). Hierbij garandeert de fabrikant of importeur dat het gekochte product de opgegeven termijn naar behoren zal functioneren. Mocht dit niet het geval zijn, dan volgt kosteloos herstel. Fabrieksgarantie is een mooie aanvulling op de wettelijke regelingen en maakt het voor de consument vaak makkelijker een klacht snel opgelost te krijgen.

Je hebt 2 jaar garantie in die 2 jaar is de verkopende winkel je verplicht te helpen. Of laten repareren of te vervangen. Dit is een regel van de Europese wetgeving

Op de site van Apple kun je zien door het invoeren van je serienummer van je Ipod, hoe lang je (nog) garantie hebt

Bronnen:
http://www.apple.com/nl/support/ipodshuffl...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100