waar vind ik ELEGANTE schoenen geschikt voor steunzool, voor héle bredevoeten met bunion, hoge wreef?

er zijn natuurlijk al veel vragen gesteld over schoenen, en ik kan ook makkelijk op websites zoeken naar schoenen brede voet, hoge wreef etc. Alleen: die schoenen zijn meestal zo plomp. En als ze niet plomp zijn, dan kan ik ze niet lang dragen want mijn bunion begint pijn te doen. Zeker nu met die nogal puntige schoenvormen.
Het is ook moeilijk om echt kwaliteitsschoenen te vinden, liefst genaaid. Door de extreme breedte van mijn voeten met daarbij nog een bunion komen geplakte schoenen nagenoeg altijd los ter hoogte van de bunion. Een geschikte voering, fijn leer (dat ook mee de vorm van de voet aanneemt dus) kan dit verhinderen. Stoffen voering alleen als het fijne wol is (neemt ook vorm aan). Die dikke mousse zwarte voering daarin zwellen mijn voeten en dan knelt elke schoen, hoe breed ook.
Ik zoek vooral zo elegante mogelijke schoenen, klein hieltje tot 3 cm mag. Omdat ik die sportieve en hobbitschoenen echt beu ben en nooit eens iets heb voor deftige gelegenheden tenzij ik pijn lijd.
Ik droom van elegante rode laarzen maar daar vrees ik voor; Vroeger ook mooi aanbod met Aliespress met opgestikte leren rozen, maar die hebben ze niet meer.
Durf amper nog te bestellen, heb al zoveel moeten terugsturen. En tich schoenenwinkels afgedweild zonder iets te vinden dat én elegant én passend is.

Toegevoegd op 27 november 2019 20:40: afbeelding

Weet jij het antwoord?

/2500

De merken Durea en Gabor maken modieuze schoenen die ook comfortabel zitten. Gabor maakt breedte H en Durea een breedte K, voor echt brede voeten. Verkrijgbaar bij de betere schoenenwinkels en via internet te bekijken en te vinden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100