waar vind ik teddyjassen uit echte wol?

Met Teddy bedoel ik geen schapenvel, maar wol van een schaap dat gebruikt wordt ipv synthetische weefsels. Hiervoor moet dus geen dier te sterven.
Ik heb een lange teddyjas uit echte wol, en zou nu ook een korte willen. Hetzelfde merk als die lange jas nemen gaat niet, ik heb hem op de rommelmarkt gekocht en hij is zelf gemaakt door de vorige eigenaar (of ze heeft hem ergens laten maken) Dus geen label , merk etc te vinden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij een schapenboer wordt ook gewoon geschoren, benader een schaapsherder. In Nederland lopen er verschillende door het land. Geen idee of dit ook nog in België het geval is. Adres gevonden: schaapskooi geschoren wol voor €8,00 per kilo te koop. Contact E: info@schaapskooischijndel.nl T: 06 – 576 673 78 Succes! Kant en klare teddy-jas bij een winkel, kan je terecht bij de Bijenkorf bv. https://www.debijenkorf.nl/damesmode/jassen/wollen-jassen Online is er wel meer te vinden https://www.only.com/be/nl/on/damesmode/jassen/wollen-jassen/ Niet duidelijk is of dit wollen teddy-jassen zijn: https://www.wehkamp.nl/damesmode/dames-jassen-blazers/teddy-jassen/C21_1AC_TED/

Toegevoegd op 02 november 2019 23:50: tekst
Bronnen:
https://www.schaapskooischijndel.nl/worksh...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100