Krijg je een gratis tasje als je iets bij de Victoria's Secret koopt?

Ik wil binnenkort voor het eerst iets bij de Victoria's Secret gaan kopen, en ik vind de tasjes echt superleuk die je daar krijgt (denk ik). En ik heb een vraagje, misschien ze je de vraag al in de titel staan: Krijg je een gratis tasje als je iets bij de Victoria's Secret koopt? Ik wil alleen de Body Splashes kopen als je er zo'n leuk tasje bij krijgt of moet kopen! Misschien een beetje raar, maar ik wil het wel graag! Dus krijg je altijd een gratis tasje, of moet je er nu een kopen, omdat je nu 0,05 euro moet betalen voor een tas?

Weet jij het antwoord?

/2500

Sinds 1 januari van dit jaar moet je betalen voor een plastic tasje. Dit zal bij een winkel van Victoria's Secret hier in Nederland ook zo zijn. Toegevoegd na 43 seconden: Wat voor prijs je voor een tasje moet betalen weet ik niet, meestal ergens tussen 0,05 en 0,20 euro.

Iedere winkel moet geld vragen voor een tasje. Dat kan ook een eur 0,10 of eur 0,25 zijn. Wat ik vreemd vind, is dat winkeliers over het algemeen nog niet op het idee zijn gekomen om een gelijk bedrag als de kosten van de tas (die apart op de kassabon verschijnt) als korting weg te geven. Dat zou klantvriendelijk zijn. Hetzelfde idee dus als opticiens doen met de kosten van de ogentest als je bij hen een bril aanschaft: kosten op de rekening vermelden en meteen een gelijk bedrag aan korting geven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100