Welk model of desnoods merk onderbroekjes voor meisjes kruipt niet tussen de billen?

Ons dochtertje heeft een gruwelijke hekel aan onderbroekjes die tussen de billen gaan zitten en loopt dus de hele dag te " plukken". Het is inmiddels echt een probleem geworden, ze stapt bv tijdens het fietsen geregeld af om het zaakje weer recht te plukken.....het is een meisje met pdd-nos. De ouders van kinderen met pdd-nos weten vast wel waar ik het over heb...het bekende sokken naadjes en labeltjes probleem {^_^} al hebben natuurlijk meer kinderen "problemen" met deze dingen.

Ik heb allerlei modelletjes van wibra tot Hema al geprobeerd, Welke stof of model of desnoods merk blijft gegarandeerd goed op zijn plek zitten?
Ze heeft mt 164 dus een Xs of s in damesmaat zal ook wel passen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Lang leve de hipsterbroekjes van de HEMA! Ze zijn zacht van stof en blijven goed op hun plek zitten. Bovendien zijn ze nog goedkoop ook.

Probeer eens meisjes boxers, en dan die strak zitten :)

In ieder geval een onderbroek met rechte pijpjes, een meisjes boxershort bijvoorbeeld, het beste daarbij naadloos. Zie voor voorbeelden op de volgende sites.

Bronnen:
http://kleding.aanbodpagina.nl/meisjes-ond...
http://www.underwearman.nl/ten-cate-meisje...

Bjon borg of bij de hema heb je zulke slipjes

Ik pak meestal een maatje kleiner die hebben minder kans om Naar binnen te kruipen. Paul frank ondergoed nu 70 % korting bij kruitvat zit perfect.. Xs of s Allen de xs boxer heeft iets nauwere. Pijpjes

Het kruitvat verkoopt dames/meisjes ondergoed(anni rolfi) en is nu zelfs in de reclame.Misschien is dit een idee. Zelf ben ik er erg tevreden over.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100