Wat zijn de goedkoopste supermarkten in regio Rotterdam?

Omdat ik niet veel geld heb om te besteden aan boodschappen vroeg ik mij af bij welke supermarkt ik het goedkoopst boodschappen kan doen. Ik woon in Spijkenisse en doe boodschappen bij de Lidl.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

als je bij de lidl je boodschappen haalt, prima. een andere goedkope winkel is natuurlijk de aldi. en daarop volgend komt bas van der heijden (dirk), iets duurder. dat zijn ze wel. maar ook bij ah kun je, als je het euroshopper merk koopt, goedkoop uit zijn. alleen oppassen dat je niet, behalve natuurlijk een hele goede aanbieding/reclame, dure merken koopt als je daar toch binnen bent...verleiding! en mijn favoriet is de jumbo, een hele goede winkel ook met kwaliteit, maar ook heel behulpzaam en vriendelijk personeel en niet duur.

Er is geen enkele supermarkt die in alles het goedkoopste is. Dus als je echt weinig geld hebt moet je echt gaan shoppen. En welke de goedkoopste is, hangt ook af wat je nodig hebt, en of je op de aanbiedingen wacht. 2 supermarkten die goedkoop zijn: Lidl en C1000 Maar C1000 gaat verdwijnen.

het is een feit dat Aldi en Lidl het goedkoopst zijn ,omdat die over het algemeen z.g.n B Merken verkopen vergeleken bij Albert Heijn e.d. .

Bronnen:
zie ; www.Tros Radar .nl/produkten

Wat de goedkoopste supermarkt is, hangt erg af van jouw winkelgedrag. Koop je veel merkproducten, dan is de Albert Heijn de duurste supermarkt, maar de Jumbo het goedkoopste, terwijl de Albert Heijn juist weer heel goedkoop is, als je geen / weinig A-merken koopt! Gemiddeld gezien zou ik de BvdH als goedkoopste supermarkt voor de gemiddelde winkelaar zien die niet altijd maar kiest voor A-merkproducten, maar ik blijf zeggen: Gemiddeld gezien. Om goedkoop en goed boodschappen te doen, zul je je moeten verdiepen in de volgende zaken: 1) Prijsvergelijking van de producten die jij koopt http://prijzen.gerits.net/ 2) De aanbiedingen van supermarkten: "waar haal je product x op dit moment het goedkoopst?" http://www.supermarktaanbiedingen.com/ 3) De prijsontwikkelingen http://www.supers.nl/ 4) Kwantumkortingen, dus: Je koopt in één keer veel in voor relatief weinig geld, 3 voor de prijs van 2 enzovoort. 5) Producten halen bij andere winkels dan een supermarkt, zo is de Action vaak goedkoop met shampoo, tandpasta en dergelijke zaken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100