In welke winkel kun je nog prikkertjes met de Nederlandse vlag kopen?

Ik ben op zoek naar de prikkertjes met daarop een Nederlands vlaggetje om op blokjes kaas te prikken. Vroeger zag je ze in alle supermarkten en heb nu al bij de Jumbo en de AH gekeken, maar niet gevonden. Weet iemand hier in welke winkel ze nog wél te koop zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Naast bijna overal, ook bij de: Action Xenos C1000 onze Jumbo heeft ze ook onze AH heeft ze ook enz.

Bij de coop

Bij vele supermarkten hebben ze deze en anders moet je even kijken bij: - Action - Blokker - Marskramer - V&D (daar heb ze ook een keer zien liggen) - Menig Kaaswinkeltje - Souvenirwinkel

Bij de MCD(supermarkt)liggen ze bij de rietjes en bij de kleine parasolletjes(die je in een ijsbekertje zet) en de meeste Blokkers en Marskramers hebben ze ook. En de Xenos heeft ze ook. Die zijn dus echt wel te vinden hoor als je ff verder kijkt!

Wij hebben deze vorig najaar naar Duitsland verzonden. Mijn echtgenote heeft zakjes met vlaggetjes gevonden en gekocht bij de PLUSMARKT en heel verrassend bij de ACTION ! Op weg naar het voetbal EK 2012 zullen naast Nederlandse vlaggetjes ook vlaggetjes van allerlei andere landen te koop zijn. Mij schiet te binnen waar ik vorige week een vlaggetje heb gekregen .... niet lachen .... op haring met uitjes bij onze lokale vishandel ! Dus kijk morgenochtend even bij de vishandel of op de markt. Voor een paar dubbeltjes geven zij je er wel een flink aantal mee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100