Ik zoek een portemonnee waar je muntgeld, papiergeld en vooral bankpasjes in kunnen zonder stuk te gaan?

Ik draag mijn portemonnee altijd in de achterzak. Door de ronding van de bil gaan mijn bankpasjes en creditcards te vaak kapot. Ik heb nu een aluminium cardhouder maar daar kun je geen muntgeld in kwijt (dus munten in de broekzak) en bankbiljetten moet je drie keer opvouwen voor ze erin kunnen. Erg onhandig allemaal!. Leren portemonnees zijn te slap en die aluminium doosjes te klein voor je bankpapier en munten. Wie heeft een alles-in-één oplossing?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je in de portemonnee naast de bankpasjes ook een onbuigzaam plaatje metaal of triplex bij de pasjes schuift dan zullen de pasje heel blijven. De portemonnee zal dan wel oncomfortabeler in je achterzak passen, maar dat is de consequentie van pasjes op je bil willen dragen. Ook zou je de aluminium cardhouder in een portemonnee kunnen bewaren waar je dan de de muntjes en het papiergeld ook in bewaart.

Ik heb ook een leren portomonnee en ik nooit last van dit probleem, waarschijnlijk omdat ik een redelijk stevige leren heb. Ik zou proberen om een leren portomonnee te kopen die wat stevigerer en dikker is als je vorige, mocht dit niet werken dan kun je nog altijd een andere oplossing zoeken.

bij de bijenkorf hebben ze heel veel goede portemonnees. De beste zijn van leer maar bent u daar tegen (net als mij) is een portemonnee van kanvas een goede vervanger. Toegevoegd na 37 seconden: kanvas=canvas

Een aluma wallet ofzoiets. je kan zo een bij marskramer kopen. is ook op tv geweest.

Zelf heb ik dit probleem ook gehad, en meerdere 'soorten' portemonnees geprobeerd. Steeds weer het zelfde probleem, kromme en/of gebroken pasjes. Na jaren van experimenteren en rommelen kwam ik er achter dat er één factor was waar ik niets in had veranderd, en dat was de plek waarin ik mijn portemonnee op had geborgen. Dat was nl. mijn achterzak. Al ruim 10 jaar draag ik mijn portemonnee niet meer in mijn achterzak en heb ik nooit meer last van kromme en/of gebroken pasjes. Mijn portemonnee gaat nu ook veel langer mee! Antwoord op jouw vraag kan zijn: Draag je portemonnee niet meer in je achterzak, maar zoek een ander veilig plekje in je jas of op je lichaam.