Waar kan ik een gratis website maken met een eigen geregistreerde domein?

Dus niet een .weebly.com website maar een gratis website maker en dan je eigen .nl domein gebruiken zonder premium etc..

Toegevoegd na 3 minuten:
Dus een gratis website maker en vervolgens je eigen .nl domein gebruiken die al betaald is. en dan gratis zonder premium etc.. dus niet .weebly en ook niet met een betaalde dienst

Weet jij het antwoord?

/2500

Webhosting kost gewoon geld dus gratis met alle mogelijkheden ? helaas Sites als weebly etc bieden altijd gratis wat ruimte aan met beperkte mogelijkheden en meestal een gratis editor ik weet niet wat je wilt maar gratis webhosting met bijv ftp en de mogelijkheid tot editors als wordpress zijn meestal niet gratis tenzij beperkt in je mogelijkheden zijn voldoende is. Weebly heeft bijvoorbeeld niet de mogelijkheden tot het veranderen van de editor maar er zijn genoeg andere sites die die mogelijkheid wel hebben maar niet gratis met alles er op en aan. is je website basic text plaatjes links naar youtube etc zou je een eigen server kunnen maken ? maar dat is best nogal een techisch verhaal en met de huidige stand van zaken weet ik niet eens of dit nog veel wordt gebruikt. en aan wat je internet verbinding moet voldoen Wil je veel grafisch layout flash etc zelf maken maken dan heb je iets als dreamweaver nodig dat echt niet gratis is het ligt er echt aan wat je precies wilt maken. iets redirect is vrj simpel maar gratis hosting dan wordt moeilijk als je meer wilt dan de basics.

Ik begrijp wat je wilt, het is niet mogelijk met een .nl-domein, maar wel met een .tk-domein. Ik gebruik altijd gratis diensten zoals CDN's, webhosters, en CMS-diensten bij het maken van een website. Ik heb nog nooit ook maar iets aan een website die ik heb gemaakt gespendeerd. Op dot.tk kun je een .tk-domein aanvragen, werkt ook met de DNS van Weebly.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100