Ik heb per ongeluk bij Ebay automatisch geboden op een product, waardoor ik nu veel te veel geboden heb. Moet ik dit nu perse betalen?

Ik heb per ongeluk teveel ingevuld bij extra bieden, waardoor ik vanzelf nu te veel heb betaald terwijl ik het product helemaal niet zo erg nodig heb. Ik heb het nu wel als het ware al gekocht, alleen nog niet betaald en het is nog niet verzonden. Moet ik dit nu perse betalen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je mag een bod om de volgende redenen intrekken: Je hebt per ongeluk het verkeerde bedrag getypt. Je hebt bijvoorbeeld EUR 99,50 geboden in plaats van EUR 9,95. Als dit gebeurt, moet je direct het juiste bedrag opgeven. Als je van gedachten bent veranderd, geldt dit niet als het per ongeluk invoeren van het verkeerde bedrag. Let op je hebt maar kort de tijd om een bod in te trekken. Toegevoegd na 2 uur: Als je een bod niet kunt intrekken, moet je contact opnemen met de verkoper met het verzoek om je bod te annuleren. De verkoper mag dan zelf bepalen of deze je bod annuleert. Kun je niet van de mogelijkheden gebruik maken om het bod in te trekken en wil de verkoper ook niet annuleren dan zit je er aan vast en moet je gewoon betalen.

Bronnen:
http://pages.ebay.nl/help/buy/bid-retract....
http://pages.ebay.nl/help/buy/bid-retract....

Ja, "Ik heb het nu wel als het ware al gekocht," Even de woorden er uithalen waar het om gaat: "Ik heb het al gekocht." Alle andere woorden doen er niet toe. De deal is gesloten, nu moet je betalen en dan zal het naar je verstuurd worden. Antwoord : Ja dit moet je betalen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100