Waar kun je in een betrouwbare webshop Piracetam en Centrophenoxine kopen?

Ik kan nergens een site vinden die het in Nederland verkoopt. Piracetam en Centrophenoxine zijn Nootropics die je brein verbeteren.

Weet jij het antwoord?

/2500

Centrophenoxine is een afgeleide stof van Dimethylaminoethanol (DMAE), een stof met veelal unieke, en soms fascinerende eigenschappen. Centrophenoxine heeft eenzelfde, zoniet een betere werking dan DMAE: ● het verbetert de geheugenprocessen aanzienlijk. Het zorgt er met name voor dat de snelheid waarmee de opgeslagen informatie weer tevoorschijn kan worden gehaald wordt verhoogd. ● het verbetert het gebruik en de verbranding van glucose in de hersenen. Hierdoor wordt het concentratie- en aandachtsvermogen positief beïnvloed. Dit heeft weer een gunstig effect op het algehele gevoel van welzijn. Kan je op volgende site kopen: http://www.super-smart.eu/article.pl?id=0327&lang=nl&fromid=GG132&gclid=CO7vmZH1sbsCFYbHtAodvh4ABw Piracetan is iets moeilijker,maar kan je blijkbaar hier online kopen: http://www.eurodrugstore.eu/smart-drugs__47__nl/piracetam__312.html

Bronnen:
http://www.eurodrugstore.eu/smart-drugs__4...
http://www.super-smart.eu/article.pl?id=03...

De shop Brein-supplement heeft dit in het assortiment. De shop heeft een kvk nummer en adres en je kunt ook betalen via paypal. Is niet aangesloten bij een veilig webwinkelkeurmerk. Je kunt zelf nog een Online Shopscan doen en daarna zelf de beslissing nemen of je hier wel of niet gaat bestellen.

Bronnen:
http://www.brein-supplement.nl
http://www.testgoed.nl/webwinkels

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100