Het bestellen van een fotoboek, mag het bedrijf er dan in kijken?

Ik wil een fotoboek maken en bestellen, maar daar komen nogal pikante foto's in. Mag het desbetreffende bedrijf in deze fotoboeken gluren? Krijgen ze het te zien als het is 'gemaakt'?

Toegevoegd na 1 uur:
Ik wil het foto album laten maken bij webprint.nl

Weet jij het antwoord?

/2500

De kijken altijd of de kwaliteit van hun boek goed is Maar niet wat er op de foto staat. Tenzij er zo iets raars opstaat zoals kinderporno Bron. Was en keer bij een programma op tv.

Nee ze mogen er niet in gluren, dat is natuurlijk geen garantie voor dat het ook niet gebeurt maar officiëel mag het niet. Ik weet niet waar je het fotoboek wilt laten maken maar in een fotografiewinkel kunnen ze de foto's wel zien omdat ze het boek daar zelf maken. Zelf werk ik bij de Albert Heijn en als je daar een fotoboek laat maken kunnen we er niet in kijken omdat die verpakt binnenkomt. Dit geldt natuurlijk voor soortgelijke fotoservices als de Hema en Kruidvat.

Als het een professioneel bedrijf is zullen ze controleren of het fotoboek er goed uitziet en daarbij automatisch natuurlijk ook de foto’s zien. Dit heet geen gluren maar kwaliteitscontrole. Maar ik betwijfel of ze er verder van op zullen kijken, ze zien door hun werk dagelijks pikante foto’s…

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100