Is er een webshop waarbij ik intotaal (dus inc. verzendkosten) goedkoper A-merk electronica kan bestellen dan in Nederland?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Al eens op ebay.com gekeken? het is erg safe kopen, als je koopt bij aanbieders met veel beoordelingen. en sommige dingen kunnen een stuk goedkoper zijn. Ik kies mijn leveranciers bij voorkeur in Azie. China, Hong Kong en regio Toegevoegd na 5 minuten: ebay.com Internationaal. Ook de landen die je noemt kunnen daarbij zitten. Toegevoegd na 7 minuten: Zorg wel voor een Paypal account, voor veilige betaling en verzekering van je zendingen. Toegevoegd na 26 minuten: Eigenlijk worden er bijna nooit verzendkosten berekend 'gratis internationale verzending' is eigenlijk normaal. Ik vermoed dat het versturen van een pakketje vanuit China eigenlijk voor onze begrippen, tamelijk weinig kost. Je zou gewoon eens wat voorbeelden moeten bekijken. Sorteer op bedrag+verzendkosten. Kies 'direct kopen', niet 'bieden' . Heb je een voorbeeldproduct? Ik koop er met name klein formaat dingen SDkaartjes, laders, usbsticks Maar af en toe ook wel grotere apparaten. Heb wel eens een GSM in China gekocht. Een antenneversterker in Hongkong. Een portable harddisk, een duurdere cameralens, koptelefoon. Alles wel in Azie Echt een aanrader. Koop al jaren. Toegevoegd na 49 minuten: PHILIPS SHB9100 rond 90 euro incl verzending. Is beter in Nederland te koop, Volgende stap zou zijn: deze zoekactie http://goo.gl/ZI48sd voor alternatieve modellen en merken Of perse Philips maar ander type: http://goo.gl/zFKojM Toegevoegd na 58 minuten: microsd, niet merkloos zou ik hier terecht komen: http://goo.gl/bYhKfA 16 euro/toshiba http://goo.gl/sRhgxE iets duurder sandisk

Voor Nederlandse webshops kijk ik altijd op Vergelijk.nl, dit vooral voor de grote aankopen. Als je echt A-merk wilt hebben voor kleinere aankopen, ga dan niet naar Ebay of DealExtreme: veel van dat spul is namaak (zijn ze in China erg goed in), en dat staat er lang niet overal bij.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100