Is soundwear.nl betrouwbaar?

Ik sta op het punt om beats by dr. dre te kopen op deze site, alleen de beats zijn goedkoper dan normaal en ik vroeg me af of deze site betrouwbaar is en of de beats echt zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Soundwear.nl heeft een geldig KvK-nummer, is gekeurd en voor de zekerheid heeft de consument altijd het herroepingsrecht. Tot 14 dagen na ontvangst van het product kan je de koopovereenkomst ontbinden en kan je het gekochte product altijd retourneren en het volledige aankoopbedrag terugeisen, zonder opgave van reden, dat dan binnen 30 dagen wordt teruggeboekt. Als je ook de reviews zo op het internet leest is deze site wel degelijk betrouwbaar. Echter; ik ben geen waarzegger en je zult zelf moeten oordelen.

Bronnen:
http://www.soundwear.nl/algemene-voorwaard...

ja ik denk het wel. Soundwear is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg, dus het zal niet een slordig bedrijfje zijn. kijk de links die ik erbij heb gezet, daar wordt het certificaat gemeld, en meer informatie op de webshop.

Bronnen:
http://www.thuiswinkel.org/leden/soundwear
https://beheer.thuiswinkel.org/leden/sound...

Deze website is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, wat volgens de consumentenbond een betrouwbaar keurmerk is. Je mag verwachten dat dit een betrouwbaar bedrijf is.

Bronnen:
http://www.testgoed.nl/webwinkels

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100