Is er een site/bedrijf die vanuit amerika naar nl zend?

Ik wil wat kleding producten vanuit amerika naar Nederland laten zenden. Echter bezorgen deze bedrijven alleen in amerika zelf.
Is er een bedrijf waar ik mijn kleding heen kan zenden en dat zij het dan naar mij sturen? Extra tax fee kosten zijn begrijpenlijk

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja hoor die zijn er; Mailbox iT International is een Nederlands/Amerikaans bedrijf dat gevestigd is in Springfield, Missouri in de Verenigde Staten. Wij specialiseren ons in het versturen van pakketjes die door onze klanten in amerika meestal via het internet zijn gekocht. Hiervoor zijn verschillende redenen aan te geven maar de belangrijkste is dat de meeste bedrijven en ebay verkopers niet bereid zijn om buiten de USA te verzenden. Hier hebben wij dus de oplossing voor. Onze site www.weship-it.com is in het engels. Mede omdat de meeste klanten engels reeds beheersen en ten tweede omdat wij klanten over de gehele wereld hebben en niet alleen in Nederland en Belgie. Naast het versturen van pakketjes kunnen wij ook helpen in pallet vervoer, import van auto's, boten en motoren.

Je kunt in Amerika een firma een postadres voor je laten beheren. Ze sturen je de spullen dan door. Het heet MyUS. Op bijgaande link staat het hele verhaal; het kost je $132 per jaar, maar bij meerdere bestellingen zijn de besparingen aanzienlijk. En je kunt dingen bestellen die normaal alleen in de USA worden verstuurd.

Bronnen:
http://www.voelspriet.nl/usa/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100