Kun je met Dreamweaver alleen een website maken?

Een complete noob-vraag, ik weet het. Dus het is de bedoeling dat je echt van niks uit een website maakt, zonder dat je allerhande scripts en lappen html-code in andere programma's al hebt voorbereid.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dreamweaver is wat ze noemen een:wysiwyg, what you see is what you get. Je maakt de website naar uiterlijk, en het programma genereert de code. Toch vind ik dreamweaver nog vrij lastig om een site mee te maken, want what you see is not always what you get. En dan moet je toch nog in de code bezig. Als je het makkelijk wilt hebben, gebruik dan frontpage van office. Die werkt over het algemeen erg makkelijk...maar hou op over de code, daar maakt hij een puinzooi van. Wil je echt een site in harde code bouw? Dan koop je geen programma, je gebruikt gewoon het kladblok van windows, en je schrijft alle code handmatig. En daarna sla je, je pagina's op met de juiste extensie. Suc6

Als je een site wil maken met Dreamweaver, zal je toch bekend moeten zijn met html codes, pagina's opmaken met links, enz. Er bestaan echter voorgekauwde sites, die je zelf min of meer kan aanpassen aan je behoeften. Voor een "noob" zoals je zelf zegt, zou ik dit eerder aanraden. Hieronder een link om een gratis site te maken via "google- sites"

Bronnen:
https://sites.google.com/?hl=nl&pli=1

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100