Ik kan geen filmpjes afspelen op telegraaf.nl. Hoe kan dat?

Het probleem doet zich alleen voor op de website van de Telegraaf. YouTube filmpjes kan ik gewoon afspelen. Ook op diverse andere websites ondervind ik geen problemen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ten eerste, de Telegraaf heeft er soms zeer buggy video's tussen zitten. Maar volg deze stappen eens: Installeer eerst de nieuwe flash. http://get.adobe.com/nl/flashplayer/ Dan shockwave player http://get.adobe.com/shockwave/ En dan even alles schoon maken op je pc, vooral m.b.t. de browser (cache, local databases etc), gebruik hier voor het volgende programma. Je hebt voor die task alleen de eerste tab "Cleaner" nodig. Let op, er zijn voor de eerste tab 2 paginas. http://www.piriform.com/ccleaner Je zou daarna de videos weer moeten kunnen afspelen.

Als het een tablet of smartphone betreft dan ligt het meestal aan de advertentie aan het begin van het filmpje. Dit is een fout (bug) van de website zelf en ligt niet aan uw toestel. Een oplossing is de website van de bug op de hoogte stellen en af te wachten. Intussen zou u de pagina met het filmpje opnieuw kunnen laden zodat wellicht een andere (wel werkende) advertentie start en daarna ook het filmpje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100