Is gamegeld.nl een betrouwbare website??

wat er wat gaan verkopen maar weet niet of het slim is.. kreeg de site van een vriend

Weet jij het antwoord?

/2500

Daar kan niemand iets over zeggen, want gamegeld.nl bestaat precies 3 dagen, en er zijn 3 leden. Ook zijn er 8 groepen waar gekocht of verkocht kan worden, en die groepen hebben allemaal 1 lid. Dat is in alle 8 gevallen waarschijnlijk de eigenaar van de site. Het is een nogal vage constructie, waar het de bedoeling is dat je niet zelf je spullen verkoopt, maar dat doet via gamegeld.nl. Hoe het werkt, en wat het kost is niet duidelijk. Wil je per se met die site in zee, wacht dan een maand, en kijk hoe het er dan voor staat. Het lijkt mij een site van iemand die probeert een centje te verdienen, aan kopende en verkopende gamers, maar nog geen idee heeft hoe hij dat aan moet pakken.

Ik zou het je van harte afraden zaken te doen op deze site. Het is een slecht in elkaar gezet zootje, zonder geschiedenis of content. Als je gamegeld wilt [ver-]kopen zou ik je aanraden om met een professionele[re] club in zee te gaan. Wel knap van je dat je doorverwezen bent door een vriend aangezien die site niet langer dan 8 uur in de lucht is...

Het ziet er opzich zeker goed uit, vrij professioneel alleen is die shop waar ze het over hebben pas open over 1 a 2 weken.. en als je je ''in-game geld'' wilt verkopen zou ik beginnen met een klein beetje om dit uit te proberen voor je al je geld verkoopt of koopt. en via het forum zou een ieder je kunnen oplichten, dit is nooit helemaal zeker. Als een site hierin bemiddeld zodat er zeg maar gelijk word overgestoken vind ik dat een goed idee;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100