Wat zijn goeie natuurlijke middelen om wallen onder je ogen te verminderen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Of het natuurlijk is vraag ik mij af maar sperti aambeienzalf werkt. (Dit is geen grap)

Op tijd naar bed gezond eten alcohol minderen niet roken

Een typisch antwoord van mij: Wallen is natuurlijk een eerste verschijnsel van moeheid. Maar mensen die permanent wallen hebben, zijn moe van het leven. Dwz teveel lijden van het leven. Laat het leven niet jou leven lijden, heel die problemen die je moe maken van het leven. Pak de oorzaak aan en niet de symptoom welke wallen onder de ogen zijn.

loreal heeft nu rollers tegen wallen skin natural oogroller aanbeienzalf heeft de zelfde werking alleen zou ik hier wel mee uitkijken

Bij wallen door vochtophoping wil een ijsblokje of koud nat washandje wel eens helpen. Door de kou trekken je bloedvaten samen en wordt het vocht afgevoerd. Verder schijnen fotomodellen idd Sperti te gebruiken. Heb je wallen door vetophoping, ben ik bang dat alleen de plastich chirug hier iets aan kan doen.

komkommers werken goed, ook bv. ijsklntjes en die dingen werken goed. het slechte eraan is dat je de hele tjd moet blijven liggen en je kunt ook niets zien.

- Het vocht dat er zit terug masseren, van binnenuit (vanaf je neus dus) naar buiten toe masseren. - komkommer werkt wat verzachtend op je ogen, of het echt tegen je wallen werkt weet ik niet, maar baat het niet schaadt het niet ;) - voldoende drinken - suiker, vlees, vis, kaas, boter, eieren en wit brood eten is niet goed, groente en fruit eten is wel goed. - aardappelen, gedroogde vruchten, sinaasappelen, bananen en yoghurt eten is ook goed.

Bronnen:
http://beauty.rubriek.nl/modeschoonheid/ogen.php
weetjes van vroeger

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100