mensen pesten mij omdat ik haar op mijn bovenlip heb. hoe kan ik het het beste weghalen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt bij de drogist een pakje Silx halen. Dat zijn harsstrips. Let er wel op dat je het in het weekend uitprobeert, de kans is groot dat je een dag met een rode bovenlip loopt. Gelijk na het harsen een ijskoud watje op leggen om het af te koelen. (Ik leg de natte watjes zolang in de diepvries). Sommige mensen epileren hun snorharen. Dat kan ook, maar voor de eerste keer zou ik dat niet doen.

Het beste kun je naar een schoonheidskliniekje gaan. Hier kunnen ze voor weinig geld de beharing weghalen. Is beter dan zelf gaan experimenteren.

Van Bushokje gejat uit een eerdere vraagstelling; Ongewenst haar in het gezicht Ongewenst haar komt meestal voor op de kin, zijkanten van het gezicht en de bovenlip. Als het om een paar haartjes gaat kunt je deze met een pincet verwijderen. Toch kan je door regelmatig gebruik van de pincet irritaties veroorzaken en daardoor littekens. Er zijn ontharingscrèmes voor het gezicht, maar deze kunnen irritaties en bultjes veroorzaken, bovendien is het resultaat maar heel tijdelijk. Een niet echt bevredigend antwoord, maar het kan dus wel. Toegevoegd na 4 minuten: Ontharingscrème Er zijn speciale crèmes om ongewenste haargroei in het gezicht te verwijderen. Laat u door uw apotheker of drogist voorlichten over een geschikte crème. Voordeel van ontharingscrème is dat het een eenvoudige en snelle manier is om haren te verwijde ren. Nadeel is de kans op overgevoeligheid voor de crème. Test voor gebruik of uw huid deze crème verdraagt (Zie testen voor overgevoeligheid).

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/cremes-opsm...

je hebt de volgende mogelijkheden: Scheren Dit kan, maar je moet het héél vaak bijhouden, je krijgt vaak rode bultjes en de haartjes komen sneller en dikker terug. Epileren Dit kan natuurlijk ook, en is makkelijk en goedkoop (gewoon zelf met een pincet). De haartjes komen alleen wel heel snel terug en het epileren doet vaak pijn. Waxen of harsen Waxen kun je zelf doen met een waxstrip (bv. van Etos of DA), maar ook bij de schoonheidsspecialiste (kost meestal tussen de 6 en 10 euro). Het is niet geheel pijnloos, maar de haartjes blijven een tijdje weg. Bleken Ook kun je de haartjes bleken met een speciaal middeltje, bijvoorbeeld van Veet. Het is alleen erg smerig, de haartjes komen snel terug en het is erg lastig. Laseren Dit kun je alleen bij een (speciale) schoonheidssalon laten doen en is verschrikkelijk duur (ongeveer 350 euro in totaal). De haartjes blijven dan wel zeker voorgoed weg, dus dit is een goede optie als je het geld ter beschikking hebt. Let op: bij lichte haartjes werkt het soms niet (goed). De beste en goedkoopste oplossing is dus om het te laten ontharen bij een schoonheidsspecialiste. Dit doet heel even pijn en kost een klein beetje, maar is wel de beste oplossing !

Je kunt het harsen, de drogist heeft daar speciaal spul voor. Ook kun je naar een schoonheidsspecialiste die dat voor je kan doen. Als je donker haar hebt dat daardoor opvalt (want iedereen heeft haar op de bovenlip), kun je het ook (laten) bleken. Overleg maar eens bij de drogist, waarschijnlijk kom je daar al een heel eind.

Laat je eens lekker verwennen bij de schoonheidsspecialiste en die haalt het dan gelijk voor je weg.

zelf laat ik mijn wenkbrauwen altijd bijwerken door vrouw die dat met touw doet. Een vriendin van me laat hier ook haar 'snor' weghalen. Even pijnlijk maar zo gebeurd en haartjes met wortel en al verwijderd! Steeds meer beautysalons bieden deze techniek aan tegenwoordig!

Denk wel even goed na voordat je het weghaalt!! Zodra je hiermee begint zal het nameljk weer terugkomen. En stoppels zijn nog veel lelijker dan wat haren op je bovenlip! Vaak is het ook nog zo dat de beharing erger wordt als je het een keer hebt weggehaald. Een soort cirkel :) (dit geldt natuurlijk niet voor bleken of weglaseren)

Laseren heeft het beste resultaat bij donker haar, bij blond of rood pakt het minder. Je kunt het ook electrisch laten epileren. In sommige gevallen (echt overbeharing)vergoedt de verzekering dat. Je hebt dan wel verwijsbrief van de dokter nodig

ja iedereen is anders he ik heb ook een beetje haar op mijn bovenlip en op me kin net een geit ik vindt het juist leuk misschien omdat ik ouder ben dat ik heel goed tegen pesten kan ik sta sterk in mijn schoenen jij moet ze laten verwijderen bij de schoonheidsspecialiste dat is volgens mij harsen

moest je jong zijn zou ik het gwn laten verbleken dat valt egt niet op,volgens mij is dit t beste oplossing en later kun je het laten Laseren!!

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100