Ik heb een galajurk nodig; weinig geld, weinig tijd, iemand tips?

Heel marktplaats al afgespeurd toch heel duur allemaal. Geen vriendinnen in de omgeving.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Deze is van goedkopegalajurken.nl, ik heb de blauwe zonder bandjes in het goud en kort!! Het staat echt heel leuk! (de afbeelding als je op de site kijkt.) Maar je kan natuurlijk ook op de markt bij een kraampje leuke jurken vinden.

Bronnen:
http://www.goedkopegalajurken.nl/

Misschien de trouwjurk van je moeder/oma/tante/zus nemen en daar zelf mee aan de slag gaan.

toch eens tijd nemen wat winkels in te gaan H&M heeft soms ook wel wat leuks. bovendien is het overal al wel uitverkoop

Kan ook gala jurken huren.

Misschien zou je een galajurk kunnen huren? Zoals je zelf al aangeeft; weinig tijd, weinig geld, dus ik zou zelf in zo'n situatie de kledingverhuur proberen. Juist omdat een gala-jurk niet iets is waar je wekelijks in loopt -in de meeste gevallen natuurlijk, uitzonderingen daargelaten!

Als je een beetje gebruikelijke maat hebt: Google eens op galajurk huren. Want door het hele land zitten zaken die dat doen.

Een huren lijkt me het beste. http://gelegenheidskleding.startpagina.nl/ Toegevoegd na 7 uur: Hier staan een paar goedkope, niet veel keus, maar er zitten wel een paar bij, die geschikt zouden zijn. Onder het knopje: chique en klassiek tussen € 30 en € 40 http://www.bonprixsecure.com/nl/Jurken-1-896-1-shop.htm?id=1671743161111564961-0-4c6cbf14

Ik plukte de mijne van Marktplaats... Toegevoegd na 48 seconden: Misschien onder een andere zoekterm. Wat zoek je voor iets, misschien kunnen we meezoeken?

Koop het meest eenvoudige zwarte jurkje dat je kan vinden. 'Less is more!'

Huren is vaak duurder dan een goedkoop modelletje kopen. Misschien woon je wel in de buurt van een studentenstad. Daar zijn namelijk vaak winkeltjes die gespecialiseerd zijn in galakostuums en jurken voor hele redelijke prijzen. Vermaken kan daar ook geregeld worden, zodat het ook nog eens goed past. Hoeft niet veel tijd te kosten, om zoiets uit te zoeken en de prijs valt ook wel mee waarschijnlijk. en nooit verkeerd om zo;n jurk in de kast te hebben, want gebruik je vast nog wel een keer. Desnoods trek je hem lekker aan tijdens het aankomende kerstfeest.

Gala jurken, kosten nu eenmaal veel geld. Je bent minimaal 250 kwijt. Maar als je een mooie basis jurk koopt dan kan deze vaker aan.

Huren! Er zit altijd wel iets bij en zeker niet duur

C&A, H&M, V&D, relatief goedkope winkels met een redelijk assortiment. Huren is goede tweede optie!

Sustilo.nl heeft soms wel leuke jurken, waaronder galajurken. bovendien verkoopt de H&M ook wel leuke, betaalbare galajurken, kijk maar op hun online shop.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100