Waar kun je goedkope poncho's vinden? Niet voor eenmalig gebruik maar vaker

Toegevoegd na 13 uur:
Ik bedoel tegen de regen :)

Wol en regen is geen goede combinatie om droog over te komen.

Toegevoegd na 20 uur:
Ik heb er eentje gevonden bij de Hema, ik had vorige keer verkeerd gekeken een heel ademendpak kost 35 euro maar een poncho alleen is maar 15 euro :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens mij heb ik ze wel eens bij de Hema gezien, maar weet niet of ze duur waren.

Bij de wibra. Toegevoegd na 13 uur: Ik heb ongeveer een half jaar terug een regenponcho gekocht bij de wibra, een hele dikke. Heb er toen geloof ik 5 euro voor betaald.

Xenos. Ettelijke kleuren en voor een paar euro. Toegevoegd na 45 minuten: Er zit een keurig hoesje bij voor bevestiging een een riem of iets dergelijks.

Zeeman heeft ze ook wel eens.

Legerdump

soms zijn ze in de aanbieding bij de zeeman dan kun je ze heel erg goedkoop krijgen

Bij de Boerenbond Welkoop hebben ze goede kwaliteit poncho's. http://www.boerenbond-welkoop.nl Je kunt ze in de winkel kopen of online bestellen.

Gamma heeft ze ook. Van zo'n dikke kwaliteit, voor als je echt wat degelijks zoekt. Knalgeel, zodat je ook in een hoosbui nog gezien wordt door automobilisten.

Wat voor soort poncho wil je? Eentje voor de regen of een een gebreide of iets dergelijks? Als je ene gebreide mooi vind, moet je een rondvragen in je omgeving of er iemand is die goed kan breien en het leuk vind om te doen. Leuke wol uitzoeken, en eventueel zelf proberen kan ook! Bij de winkel hebben ze zelfs patronen. Groetjes

Probeer eens bij de xenos of de action!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100