Mijn jurkjes (wijde hals, gladde stof) glijden steeds van de kleerhangers af. Wat kan ik doen om dat te voorkomen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb een veel simpelere oplossing,die ik zelf al jaren toepas. Ik zet de schouders vast met een knijper...

Wikkel aan beide uiteinden van de kleerhanger een elastiekje. Succes verzekerd.

Stukjes klittenband opplakken.

je kunt er van die buizen omheen doen die ze ook gebruiken om de verwarmingsbuizen als je dit bij een paar hangers doet kun je die gebruiken voor de jurkjes

Je hebt klerenhangers met materiaal aan de bovenkant wat ruwer (Of een soort plastic) is, waardoor je jurkjes blijven hangen op z'n plek.

Naast de briljante oplossing van het elastiekje kan je ook nog een tweede kledingstuk op het hangertje hangen over het jurkje heen, bv een bloesje of een jasje. Is het een jurkje met spaghettibandjes dan kan je de bandjes kruisen over het haakje van de hangertje heen. In veel kledingstukken zit overigens ook vaak al satijnen lusjes ingenaaid die je dan over het haakje heen kan doen. Verder kan je, als je een oude fietsband (binnenband) hebt, reepjes van die fietsband knippen en die aan de bovenkant van het hangertje lijmen.

Kleding die van een kleerhanger afglijdt, plak op het uiteinde van de kleerhanger een pleister en je hebt er geen last meer van.

als ik een wijde tuniek op een kleerhanger doe, glijdt die er ook af. maar dan hou ik het met een hand vast en doe ik er een vest overheen of een blouse

je kan kleerhangers kopen met zogenaamde antislip erop, en anders kan je ze ook nog vouwen;)

Stukje pleister aan de uiteindenplakken

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100