Hoe kan je het best je handen wassen?

Eerst zeep en dan water, omgekeerd of geen van beiden? En in welke volgorde je vingers enzo?

Weet jij het antwoord?

/2500

met een klein beetje heet water en zeep.

Eerst met een ontsmettingsmiddeltje je handen insmeren. Daarna je handen insmeren met zeep en dan goed wassen, ook onder je vingernagels. Dan nog een half minuutje ja handen wassen met gewoon water. Afdrogen met papier (Zoals Edet Easypull enzo, niet met een handdoek). En dan als laatste weer een keer dat ontsmettingsmiddeltje gebruiken! Klaar!

Eerst je handen afspoelen met water. Dit doe je om het losse vuil eraf te spoelen. Nu de zeep gebruiken en altijd met lauwwarm water dit activeert de zeep het beste. Wrijf de handen goed in met zeep en dan doe je de vingers een voor een nog even de handen in elkaar wrijven afspoelen, kijken of ze schoon zijn anders nogmaals en dan afdrogen. Kijk wel even of de handen schoon zijn voor het afdrogen anders wordt de handdoek vies.

Water zeep wrijven (lang zal ze leven zingen. Dat is precies de tijd om wassing zinvol te laten zijn. - hoeft niet hardop- Doe je het korter, maak je bacterien alleen maar los, in plaats van hen te verwijderen.) Goed naspoelen. Afdrogen met een schone doek of tissue.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100