wie weet een goed middel voor hangende oogleden

Weet jij het antwoord?

/2500

opereren, en je bent weer het mannetje voor jaar of 10 Toegevoegd na 5 uur: Ik heb het 12 jaar geleden laten doen, zij het dat ze mijn wenkbrauwen omhoog hebben gehaald. Kostte toentertijd een schijnje, en is tot nu toe een prima oplossing gebleken. Voordien keek ik tegen mijn eigemn oogleden aan.

Hm.. Laat naar bed gaan, herdwerken met veel stress en je krijgt ze zo Toegevoegd na 6 minuten: Ik neem aan dat je TEGEN hangende oogleden bedoelde? Op tijd naar bed, weinig alcohol, en eventueel een lifting creme gebruiken. Maar voldoende slaap is nro uno

Ik heb altijd geleerd om dan luciferhoutjes te gebruiken om de boel te stutten. Het ziet er niet uit, maar het werkt wel. 1 tip uit ervaring... haal de brandbare kop eraf als je in de zon gaat zitten. Dat gaat anders ten koste van je wenkbrouwen.

ik neem aan dat je van hangende oogleden af wilt komen, dan kun je het beste laten opereren. Kijk wel of het door een goeie chirurg gedaan wordt, anders ben je nog verder van huis.

Als je staand voor een spiegel recht vooruit kijkt, en de oogleden rusten op jouw wimpers kan je medische indicatie krijgen voor een correctie.

Iedereen heeft wel wat wat hij/zij zou willen veranderen aan zichzelf maar...... Als het je echt hinderd ga er dan mee naar de dokter. Die stuurt je dan naar een plastisch chirurg. Moet je wel zelf betalen in de meeste gevallen. Mocht het vreselijk erg zijn dan kan het misschien uit je verzekering maar de kans is klein. Sukses

Er is maar een echt helpend middel, en dat is een ingreep door een plastisch chirurg. Ik zou wel even goed nagaan wat e.e.a. inhoudt en ook wat het kost. ( Meestal veel geld) Als ze heeeeeeeel erg hangen, zo erg dat je er half blind van wordt, mensenschuw of zwaar depressief, is er misschien een kans dat het via de verzekering kan. Wel opschieten dan. Het (beoogde) nieuwe kabinet wil 18 miljard bezuinigen, waardoor we mogen aannemen dat er letterlijk in alles met een enigszins ' sociaal' karakter , gesneden gaat worden. Dus, als het hoog zit (of eigenlijk dus laag..) snel even naar de huisarts.

een goed middel is een operatie hangende oogleden kun je niet meer wegkrijgen met zalfjes en cremes oogleden bevatten vet en bindweefsel door het ouder worden verdwijnt het en gaan je oogleden hangen in veel gevallen als de arts bepaalt dat het medisch nodig is doordat bv je zicht er minder door is word het zelfs vergoed ik heb het 5 jaar geleden ook laten doen en ik heb alles vergoed gekregen

ik heb al enorme wallen onder m'n ogen sinds m'n 18j. ben er nu 32. Operatie??? no way! ik zweer de laatste 2 jaar bij de eye lift crème van Phyto Solutions. Je ziet binnen het half uur het verschil. Het bevat een uniek bestanddeel: afrikaanse Parakers. dat een ongelooflijk liftend effect heeft. het effect blijft verschillende dagen zichtbaar. het smeer enorm goed uit. dringt onmiddellijk in de huid in. Ideaal om het vermoeid effect weg te werken voordat je 's avonds nog gezellig een terrasje gaat doen,... ik wil nooit nog iets anders. vroeger verkocht Ici Paris XL deze producten. nu niet meer. ik bestel ze gewoon online via http://www.phytosolutions.be succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100