In welke winkels kan je poppunk/rockpunk achtige kleding halen? :)

Gewoon nieuwsgierig. wil volgend jaar zulke kleding dragen, maar twijfel nog een beetje. xD

Weet jij het antwoord?

/2500

Ehh, welke stad moet het zijn? Er zijn natuurlijk heel veel online winkels. Bijv. www.attitudeholland.nl

De Popshop in Haarlem Hier kun je alternatieve kleding kopen. De Popshop zit in de binnenstad van Haarlem, op Nieuwstraat 4. Dat is een zijstraat van de Grote Houtstraat. Uit mijn hoofd zitten op de hoek van die straat de Columbo en Invito, zodat je weet welke straat je in moet. Ze hebben ook een website.

Bronnen:
http://www.depopshop.nl/Pages/Home.asp

In jouw omgeving ben ik niet zo bekend, dus weet ik er geen. Maar ken je Large? Dat is een postorderbedrijf met allerlei dingen uit de metal/punk/gothic scene. Kleding, muziek, posters etc. Daar kan je ongetwijfeld veel kleding vinden die je tof vindt.

Bronnen:
http://www.large-online.nl/

Attitude en Large zijn allebei prima. Heb bij 1 van de 2 nog niet zo lang geleden zelfs een Ramones handtasje (ik zweer het :-)) aangeschaft. Maar ze zijn ook, in tegenstelling tot punk, bizar commercieel. Prijs - kwaliteit verhouding is volledig zoek. 100 jaar geleden ging ik regelmatig richting het Waterlooplein in Amsterdam, maar daar zul je tegenwoordig ook wel niet veel soeps meer vinden. Vaak kun je hele leuke dingen weghalen bij 2e hands winkels of de dump. Maar er zijn zo veel verschillende stijlen, ook binnen de punk, dat er zo weinig zinnigs over te zeggen is. Al eens gewoon ge-googled? alternatieve kleding + naam van de dichtst bij gelegen (middel) grote stad? Succes!

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100