wat voor merk zonnebrand wordt je heel mooi goud bruin

of hangt het van me huid af,

Weet jij het antwoord?

/2500

in principe zijn alle merken wel goed. je moet een creme kopen die je huid beschermd tegen verbranden hoe bleker je eigen huid hoe hoger je de factor moet gebruiken heb je van nature al een huid die snel bruin word kan je lagere factor gebruiken ikzelf vind de producten van L'oreal goed

De kleur bruin die je krijgt, hangt van jouw pigment af. Sommige mensen worden roodbruin, anderen worden goudbruin, weer anderen worden niet bruin.

Als je maar een goeie beschermingfactor koopt en geen creme maar op oliebasis . Omdat je van olie eerder bruin wordt dan van een creme .

niet een TE sterke factor kopen, want dan word je huid volgensmij helemaal niet meer bruin.. factor 30 misschien goed idee?? ;D

Het merkt maakt niet uit, deze zijn om je te beschermen tegen verbranding. Wat je wel kunt doen is een olie kopen met beschermingsfactor (alleen als je al een tintje hebt, deze zijn niet bedoelt voor hele bleke mensen). Wil je heel mooi goudbruin worden, dan moet je veel rode en oranje groenten eten. Zoals tomaten en wortels. De caroteen zorgt voor een mooiere kleur.

Kennispartner van GoeieVraag

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100